The Army Sisters

The Army Sisters zingen liedjes uit de jaren ’30/’40, die veel mensen nog altijd blijken te kennen. Als zij zouden willen, kunnen ze elke week ergens optreden.

Met name op evenementen die betrekking hebben op de Tweede Wereldoorlog, treden The Army Sisters en een zanger, die de partijen van Bing Crosby vertolkt, op in het hele land. Maar ook in Belgiƫ en Frankrijk.

Het idee voor de groep is ontstaan in 2007. De “Sisters” zaten in een groep die op evenementen de Tweede Wereldoorlog naspeelde (reenacten). De vrouwen verveelden zich dan en besloten te gaan zingen. Dat was meteen een schot in de roos. Via het internet zochten we naar songs van The Andrew Sisters en Vera Lynn. The Army Sisters treden op in oude USA-legeruniformen. Wij durven wel te stellen, dat “The Army Sisters” nu een professionele band is.

Klankman Ricardo Verkerk, RLS Fascilities, zorgt er voor dat de muziekband waarmee wordt opgetreden, goed klinkt. Aanvankelijk werden de muziekbanden gedraaid op apparatuur uit de oorlog, maar omdat die het nog weleens liet afweten, werd besloten om moderne geluidsmiddelen aan te schaffen.

De show is te boeken via hun eigen site: thearmysisters.tk, of neem contact op via thearmysisters@gmail.com

The Army Sisters kijken altijd uit naar het volgende optreden en zijn; In the mood.

 

Bron: interview NaarderNieuws (23-08-2017)